Bemutatkozás


Üdvözöljük a BS Informatika weboldalán. Fő tevékenységünk, számítógépek és laptopok szervizelése és karbantartása rövid határidővel kedvező áron. Igény esetén helyszíni szerviz szolgáltatás az Ön otthonában, illetve irodájában.

– Nálunk nem kell heteket várnia a javításra!
– Szoftveres helyreállítás, akár 1-4 órán belül!
– Operációs rendszer telepítése, akár 4 órán belül!
– Teljes szervizelés akár 24 órán belül!

A hozzánk javításra leadott számítógépek helyreállítása után, minden esetben telefonon értesítjük ügyfeleinket!

Szolgáltatásaink igénybevétele esetén, Számla illetve Nyugta kerül kiállításra minden esetben!

Film felvételek készítését, és riportfotózást is vállalunk rendezvényeken, legyen az céges, vagy bármilyen családi esemény. Nézzen körül a weboldalunkon további információkért a kimagasló szolgáltatásainkról, melynek részletes leírása megtalálható az oldalon. Lépjen velünk kapcsolatba bármilyen kérdés vagy kérés esetén, a kapcsolati oldalon feltüntetett elérhetőségeken.

 

 

79166698

home-3

 

 

 

 

 

 

 

A mai civilizált társadalomban elengedhetetlen a számítógép jelenléte, legyen szó otthoni, vagy irodai felhasználásról. Nincs olyan háztartás és nincs olyan munkahely ahol ne kellene az informatikát napi szinten alkalmazni. A napi szintű használat karbantartás hiányában előbb-utóbb a számítógép meghibásodásához vezethet. Ezek a problémák szakember segítségével könnyen megelőzhetők. Számunkra ügyfeleink elégedettsége a  legfontosabb, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szolgáltatásainkat olyan színvonalon végezzük, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek.

Székhely: H-8868 Letenye Béke u. 8/b alatt található.

Szerviz: H-8868 Letenye Kossuth Lajos u. 52. alatt található.