Bemutatkozás


Üdvözöljük a BS Informatika weboldalán.

Vállalkozásunk 2015- ben alakult egyéni vállalkozásként, fő tevékenységünk, asztali számítógépek és laptopok, illetve játékkonzolok szervizelése és karbantartása rövid határidővel, kedvező árakon. Igénybe veheti helyszíni szerviz szolgáltatásunkat is, így az Ön otthonában, illetve irodájában szervizeljük számítógépét.

Néhány érv, ami miatt érdemes minket választani:

– Nálunk nem kell heteket várnia a számítógépe javítására!

– Szoftveres helyreállítás, akár 1-4 órán belül!

– Operációs rendszer telepítése, akár 2-4 órán belül!

– Teljes szervizelés akár 24 órán belül!

– Több mint húszonöt éves számítástechnikai tapasztalat!

– Ügyfélcentrikus hozzáállás és kommunikáció!

– Rugalmas rendelkezésre állási idő!

– Reálisan meghatározott árképzés!

A hozzánk javításra leadott számítógépek helyreállítása után, minden esetben telefonon értesítjük ügyfeleinket!

Szolgáltatásaink igénybevétele esetén, számlát állítunk ki minden esetben!

Nézzen körül a weboldalunkon további információkért a kimagasló szolgáltatásainkról, melynek részletes leírása megtalálható a “szolgáltatások” oldalon. Lépjen velünk kapcsolatba bármilyen kérdés vagy kérés esetén, a kapcsolati oldalon feltüntetett elérhetőségek valamelyikén.

 

 

79166698

home-3

 

 

 

 

 

 

 

A mai civilizált társadalomban elengedhetetlen a számítógép jelenléte, legyen szó otthoni, tanulmányi vagy irodai felhasználásról. Nincs olyan háztartás és nincs olyan munkahely ahol ne kellene az informatikát napi szinten alkalmazni. A napi szintű használat, az időszakos karbantartás és szoftveres ellenőrzés hiányában előbb-utóbb a számítógép meghibásodásához vezethet. Ezek a problémák szakember segítségével könnyen megelőzhetők. Számunkra ügyfeleink elégedettsége a  legfontosabb, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szolgáltatásainkat olyan színvonalon végezzük, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek.

Székhely/Szerviz: H-8868 Letenye Kossuth Lajos u. 52. alatt található.